kryddströmming

Blanda samman ingredienserna till lagen och häll den över strömmingen. Låt den stå kallt 1 dygn. Ta upp strömmingen och låt den rinna av. Gör i ordning kryddblandningen och varva den med strömmingen i en kruka. Lägg på en tyngd och ställ kryddströmmingen kallt dygn för att mogna. Servera som smörgåsrätt eller. Låt strömmingen ligga i den första lagen 1 dygn. 2. Blanda alla ingredienser till inläggningen. 3. Tag upp fisken ur lagen, låt rinna av och varva därefter strömmingen med kryddblandningen i en hög, väl rengjord glasburk eller glaserad kruka med lock under lätt press. Börja och sluta med kryddor. 4. Låt inläggningen dra. Receptet på kryddströmming kommer från Sylvia Gunnarson i Kisa, ett gammalt recept efter Eskil Lundahl, som var fiskhandlare i Kisa.

Kryddströmming - blev

Dela på Facebook Skriv ut Tipsa en vän. Sören Lundh Denna strömming är undebar att äta,anser att många borde prova,denna supergoda maträtt. Stort tack för era strömmingsrecept! Ljuvlig smak och doft av vanilj. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.

Kryddströmming Video

På Plats - 1988-01-27. kryddströmming

Kong: Kryddströmming

KÖPA SKRIVARE 381
Syllable Rör om då och då. Blanda salt li pamp socker med grovstött peppar, smulade lagerblad och ev kryddnejlikor. Gott tillbehör till laxen. Nu visas utbudet för Stockholm. Du behöver g strömmingsfilé Lag:
ROGER HOLTBACK 567