lina neidestam

Zelda publiceras i Aftonbladet, Rocky Magasin, Situation STHLM och i flera norska dagstidningar. Serien har belönats med serietecknar-utmärkelsen Stora Ponduspriset och Adamson-statyetten. Lina Neidestams grafiska roman Maran belönades med Nöjesguidens Stockholmspris och nominerades till Urhunden. Lina Neidestams seriefigur Zelda brottas med feminismen – och sig själv. Ibland är det hysterisk roligt, ibland förutsägbart. Lina Neidestams antihjälte Zelda kämpar för att leva som hon lär, men stångar gång på gång huvudet blodigt i patriarkatets vägg. Hanna Jedvik läser ett underhållande.

Lina neidestam Video

Maran Hon säger att hon "tjänar som en undersköterska", vilket är helt okej för henne. Genom att avaktivera blockeringen av annonser så stödjer du informer journalistik och utvecklingen av denna webbplats. Svensk biblioteksförening skriver på bojkott-uppropet Hundratals besvär, förläggare och publicister protesterar ansök kreditkort bokmässan. Ibland är det hysterisk roligt, ibland förutsägbart. Den andra boken "Zelda 2:

Lina neidestam - the

Det blev starten för Zelda , strippserien om en feministisk åttiotalist som inte alltid lever som hon lär. Ibland är det hysterisk roligt, ibland förutsägbart. Seriernas blandning av kroppsvätskor, exploderande akne och andra snuskigheter blev en upplevelse, när hon såg att man faktiskt kunde rita utan hämningar: Klicka på knappen nedan. Logga in på Dagens Nyheter För att använda den här funktionen behöver du vara inloggad. Medan hon senare använt serien för att släppa ut sin egen vardagsfrustration, som en sorts primalkraft. Zelda , , Kartago.