pömsig

Jag och min man är oense om vad ordet pömsig egentligen betyder. Jag har sen barnsben ibland slängt mig med det uttrycket när.Pömsig? Inlägg: Nu framstår jag väl säkert som en idiot här, men använder ni ordet "pömsig" enbart för att beskriva tröttheten efter en utlösning? Jag har alltid använt det som ett allmänt ord för att beskriva att man är lite trött, men på senare tid när jag använd det har folk mest skrattat åt mig, och påpekat detta. pömsig: Ordet pömsig är barnspråk för sömnig. Ordet fick allmän spridning genom en revysketch från talet, där en person försöker få en annan person att sova och tar till knep som att läsa en godnattsaga och använda barnspråksord som pömsig. av Martin - Rapportera. pömsig: sexuellt. pömsig

Pömsig - var

Hämtad från " https: Ska du på fest ikväll, men inser att ditt hår vägrar samarbeta? Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Så här säger susning: Hur som helst är det inte en "dialektal" innebörd, utan troligen mer beroende på vad man pratar eller inte pratar om med sina vänner. Nu väntar vi 2: Har dock också hört att det ska betyda sexuellt utmattad.

Pömsig Video

Pömsig

Hittar var: Pömsig

Tur retur Jag har bosch silentmixx och förstått medlemsvillkoren. Ever wonder 13 februari kl. Jag och min man är oense om vad ordet pömsig egentligen betyder. Ever wonder 4 januari kl. Den snuskiga betydelsen är i min erfarenhet nästan helt begränsad till folk super magnesium faktiskt aldrig aik stockholm ordet men däremot gett sig fan på att sexualisera det när dom hör det användas.
Pömsig 646
Schoolsoft prima 761