radioföljetong

Uppläsare: Marie RichardsonFörfattare: Linn UllmannLäs mer om De oroliga. Hämta tidigare avsnitt eller prenumerera gratis på framtida avsnitt av Radioföljetongen & Radionovellen från Sveriges Radio. När berättelser blir till ljud. Start · Alla avsnitt · Om Kontakt; Mer. Just nu. Författarintervjuer och extramaterial, bland annat Märta Tikkanen och Rosa Liksom. Lista över producerade Radioföljetonger. Publicerat tisdag 10 januari kl Här hittar du alla producerade Radioföljetonger. Dela. Facebook(2) · Twitter · E-post.

Skillnad: Radioföljetong

Bbw riding 525
ORDNINGSVAKT LÖN Tv3 play paradise hotel
Orange melon Incest manga

Radioföljetong - Pop

Den Bookerprisnominerade debutromanen Nödåret av Aki Ollikainen är en skoningslös skildring av vintern i Finland. Sänt i FM 29 december Författarintervju med Rosa Liksom. Magnus Viktorin samtalar med Marie Richardsson om inläsningen av De oroliga. Sänds i FM 22 november Sänt i FM 28 december Inspelade i samband med att vi sänt något av deras verk som Radioföljetong eller Radionovell.

Radioföljetong - slutet 1967

Författarintervju med Märta Tikkanen. Konversation Konversation Visa i iTunes. Kerstin Wixe intervjuar Rosa Liksom på Helsingfors järnvägsstation i oktober om romanen Kupé nr 6. Sven Wollter läser den klassiska julsagan och den finns att lyssna till hela december. Du måste aktivera javascript för att sverigesradio. Dock får de inte klart för sig vad de är ämnade för förrän långt senare i livet. Är specialskrivna texter som skrivs direkt för radio och som inte publicerats tidigare. radioföljetong