svenska ordbok

Från och med 22 september kan du söka i SAOL 14 på ahoraonunca.info Den fjortonde upplagan av Svenska Akademiens ordlista, som utkom , återfinns numera på webbplatsen ahoraonunca.info För att söka i tidigare utgåvor av SAOL till och med SAOL14 finns även resursen ahoraonunca.info Skriv in ett ord och söka alla svenska ordböcker samtidigt. □ Ordböcker - SAOB - Lexin - NE - Synonymer - Spraakbanken - SAOL - Wikipedia - Wiktionary - Google Webben - Google Bilder - Google Nyheter - Google Böcker. Läs mer. Min recension. Recension av. Ordboksappen speglar innehållet i Svensk ordbok utgiven av Svenska Akademien som kom ut i tryckt format år Ordboken utgör en ingående beskrivning av det allmänna ordförrådet i modern svenska. Tyngdpunkten ligger på ordens betydelse och användning i kombination med historiska uppgifter. Appen bygger på.

Svenska ordbok - man kpt

För närvarande har vi meningar översatta. Gullbergs fackordbok är en guldgruva som täcker flera hundra olika fackområden och är ett bra komplement till Norstedts engelska ordbok — professionell. Vi håller på att skapa världens främsta nätlexikon för översättning från engelska till svenska och det är något som du kan hjälpa oss med. Där hittar du även liknande engelska termer och synonymer på engelska. Skriv det engelska ordet som du vill översätta till svenska i fältet här ovan. Sådana översatta meningar är mycket bra komplement till ordböcker.

Svenska ordbok Video

Göteborgskt ordlexikon med ahoraonunca.info För närvarande har vi meningar översatta. Lexikon Verb Fraser Spel Mer av bab. Box 13 Åstorpsringen. Här får du tillgång till över 50 uppslagsord, 32 fraser och omkring 70 betydelser. I appen kan du söka på konsumentlagen grundformer och på ett stort antal böjda former. svenska ordbok