terrorhot

Ett meddelande har spridits om ett terrorhot riktat mot Stockholm. Säkerhetspolisen hanterar just nu ett misstänkt terrorhot riktat mot Stockholm. Hotet har inkommit genom sociala medier. Säpo vill inte kommentera vad hotet konkret skulle innebära, men poängterar att liknande hot inte på något sätt är ovanliga. – Ungefär varannan dag får vi in sådana här underrättelser. Enligt en källa till SVT Nyheter som befann sig på plats i konferensanläggningen Waterfront i centrala Stockholm är ett misstänkt terrorhot riktat mot byggnaden. Men Waterfronts vd dementerar uppgifterna.

Terrorhot Video

TERROR HOT I FILIPPINERA😬/PALAWAN/FILIPPINERNA🇵🇭/VLOG# 078🎥 terrorhot För att kunna anmäla dig till detta nyhetsbrev behöver du en digital prenumeration. Rikspolischef Dan Eliasson säger: Enligt polisen finns det dock ingen anledning för allmänheten att befordra oro. Meddelandet har spridits på sociala medier. Läs chefredaktör Thomas Mattssons blogg. Sverige 21 september

Terrorhot - med

Stellan Skarsgård lever nytt pappaliv - Fakta Terrorhotnivå Terrorhotnivån i Sverige har fem steg: Waterfront dementerar uppgifterna Waterfronts vd säger till SVT Nyheter att de inte har bett arrangörer gå ut med någon sådan information. Det man kan bekräfta för DN är att meddelandet spritts via sociala medier. Säkerhetspolisen arbetar med ett hot om terrorattentat i Stockholm. Inom ramen för den bedömningen rymdes till exempel så väl attentatsplanerna mot Jyllands-Posten, det fullbordade attentatet på Bryggargatan i centrala Stockholm samt den omfattande resandeströmmen till våldsbejakande islamistiska grupperingar i Syrien och Irak.