10 kvadratmeter

Stockholms minsta lägenhet är till salu i Vasastan, ettan är tio kvadratmeter men väldigt välplanerad. – Jag är jätteförvånad över hur mycket förvaring de har fått in i lägenheten, säger mäklaren Jannike Ebbing. En lägenhet på tio kvadratmeter är nu till salu på Surbrunnsgatan. Det är en välplanerad etta. Motsvarigheter[redigera | redigera wikitext]. En kvadratmeter motsvarar: 0, kvadratkilometer (km²); 10 kvadratcentimeter (cm²); 0, hektar (ha); 0,01 ar; 0, acre; 1, kvadratyard; 10, kvadratfot; 1 , kvadrattum. Sedan annonsen kom ut har jag blivit nedringd. Jag är lite chockad. De som är intresserade av lägenheten vill ha den antingen som övernattningslägenhet eller så vill de bo i innerstan, men inte betala så mycket, berättar Jannike Ebbing, mäklare på Edward Partners. Kan man bo på 10 kvadratmeter?

10 kvadratmeter - kan man

Lägenheten är ljus och genom fönstret har man utsikt över takåsarna. Jannike Ebbing spådde en toppnotering och var säker på att slutpriset skulle landa på minst 2 miljoner. Klassiskt, mysigt och lekfullt - 14 julklappar inredningsredaktören önskar sig. Home Kika in i Lykke Lis mysiga Söderlägenhet — nu kan den bli din. Det beror på hur man är som person, säger Jannike Ebbing och skrattar. En riktig pärla, säger Malin Carlens, ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån.

10 kvadratmeter Video

Bastuvägen 10 lgh 18 i Mariehamn Titta in och avgör själv. Lägg till stort fönster, högt till tak, kök, badrum och ett mysigt byta bostad stockholm rymligt sovloft. Nu är den såld och lenovo g50-30 blev riktigt saftig. Home Kika in i Lykke Lis mysiga Söderlägenhet ölandsmäklaren nu kan den bli din. Och nytt prisrekord, enligt Svensk Mäklarstatistik. Läs mer om cookies här. Enligt en ny undersökning från SBAB kommer 10 kvadratmeter inte bli billigare med en lägenhet innanför tullarna, trots att bopriserna börjar bromsa in.