ellinge slott

Ellinge är ett av Skånes äldsta herresäten med anor från talet. Endast rester av den borg med gravar och hus som byggdes på medeltiden finns bevarade inom det nuvarande corpsdelogiets murar. De herremän, som under medeltiden innehade Ellinge, tillhörde de mäktiga i landet. Först i raden av dessa stormän. Ellinge är ett av Skånes äldsta herresäten med anor från talet. Innanför de vitputsade murarna arrangerar vi konferenser, romantiska bröllop, festliga kalas och exklusiva middagar efter individuella önskemål. Slottet har även 12 övernattningsrum med plats för 24 övernattande gäster. Kategorier. Varmt välkommen till Ellinge slott! Ellinge är ett av Skånes äldsta herresäten med anor från talet. Vi erbjuder bland annat konferens och bröllop.

Ellinge slott - coachens

Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv Postadress: Vi kommer att bli närmare personer så vi ska vara i det som heter Gamla stallet. Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra. Borgen omtalas emellertid i samband med Sören Norbys skånska uppror , då den blev intagen och plundrad. Stallet eller vad de kallar det för är en länga bredvid slottet dom är nyrenoverat och har plats för betydligt fler. Vart tog ni maten ifrån?

Ellinge slott Video

ELLINGE SLOTT LJUSSÄTTNING (ahoraonunca.info) (DJ'S TILL FEST & BRÖLLOP) ellinge slott Vi hade vårt bröllop där. Jag vill gärna veta allt! Ellinge, 93 Grodmansrånet Visa karta. Tillbaka till listning Ellinge slott. Först i euro truck simulator 2 mod av stormän på egendomen var.