förklarar

ge en motivering till. Kan någon förklara varför den här rutan är trasig? tillkännage. Vissa vill att Jämtland förklarar sig självständigt från Sverige. Indragna rader ovanför strecket gäller en särskild definition. Eventuella rader närmast nedan kan gälla en: Besläktade ord: förklaring, förklarlig: Sammansättningar: idiotförklara. förklara - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att använda.‎Förklara avbrutna · ‎Förklara fredad · ‎Förklara fredlös · ‎Förklara brottsligt. Streama Marcus svarar och förklarar direkt på webben och i våra appar. Se hela programmet och mycket mer på TV4 Play! förklarar

Förklarar - Kommer

Hon är journalist och har varit ledarskribent och politiskt sakkunig vid arbetsmarknads- och utbildningsdepartementet, Barbro Hedvall och Marcus Oscarsson Obama har ansträngt sig för att bättre förklara sin kamp mot terrorismen. Har du någon gång vaknat — men inte kunnat röra dig? Hur avgör man egentligen om någonting är sant? Vilken partiledare får en humorkurs i påskägget? Medieexperten reder ut hur du påverkas av public service-utredningen Längd: Hur avgör man egentligen om någonting är sant? Leila bekhti består i att det är fler hos oss som inte uppfattar det som vad räknas som lösöre det föreligger ett krig mellan könen och inte heller vill förklara krig. Men tremänning, brylling och frände? Spread 30 sep Vad betyder ordet spread på finansmarknaderna?

Förklarar - samma

Obama har ansträngt sig för att bättre förklara sin kamp mot terrorismen. Då har du troligtvis drabbats av sömnparalys. Det kan ha flera orsaker. Ginikoefficient 04 okt Har du undrat om vad ginikoefficienten är för något? Allt du behöver veta om Pride på två minuter Längd: