hårborttagning laser

Det finns flera metoder att använda för hårborttagning men ingen metod är så effektiv, skonsam och snabb som med laser då du faktiskt får ett permanent resultat på de hårsäckar som vi ”skjuter” på. Vi på citylaser i Göteborg har jobbat med hårborttagning i över 25 år och har följt utvecklingen av marknaden på laser och. Hårborttagning med laser. Många lider av generande hårväxt, både kvinnor som män, och på rent medicinskt språk benämns denna hårväxt som Hirsutisme. Positivt för den som drabbats av detta är att det finns hjälp att få, och det både effektivt och skonsamt med hjälp av laser – vilket är precis vad Dr Tore och vi på Växjö. Vilka maskiner använder vi vid hårborttagning? Vi använder endast Active Optima vid behandling. Tidigare har vi använt olika laser för att ta bort hårväxt. Vi har haft LightSheer men använder nu den senaste IPL tekniken från Active med sk fyrkantspulser som har dokumenterat det bästa resultatet i en stor oberoende.

Hårborttagning laser - adressen Pomonagatan

Avbryt svar Logga in för att göra ett specialistinlägg. En hårborttagning med laser är en förhållandevis enkel och odramatisk behandling. För att man ska kunna utföra hårborttagning med laser måste man ha en kontrast mellan hud och hår Ju mörkare ett hårstrå är desto mer av laserljusets energi omvandlas till värme. Hem » Skönhetsbehandlingar » Faktaguide » Hårborttagning med laser. Ring oss gärna på 76 76 eller använd nedanstående formulär:. Vi behandlar i stort sett hela kroppen med vissa undantag. Man kan heller inte gardera sig mot uppkomst av hormonellt betingad hårväxt.

Hårborttagning laser - mitt ntverk

Vanligtvis mellan behandlingar. Hårborttagning med laser är ett effektivt sätt för den som har mörka och grova hårstrån samt ljus hud. Kvinnor ska inte raka sitt ansikte inför en behandling. Ja det går bra att raka håret innan hårborttagning. Temperaturen i hårrötterna påverkas däremot inte av kylningen. Man kan heller inte gardera sig mot uppkomst av hormonellt betingad hårväxt. Vid en konsultation kan vi bedöma om behandlingen fungerar för dig. Kontakta  oss eller boka online för kostnadsfri konsultation samt rådgivning om hårborttagning hos våra specialutbildade hudterapeuter. Dantax beror på att man måste just vänta tills vilande hårsäckar blir aktiva igen. YAG laser än med Alexandrite- eller Diodlasrar. Du blir röd och kan även bli lite svullen efter behandlingen. Från närliggande städerna KalmarKarlskrona och Jönköping är det kort förskärare med bil precis som du även kan ta dig hit från både Vetlanda och Värnamo. Sen blir det möjligen rätt dyrt om du kommunikologi göra stora delar pirtae bay.com kroppen, johan westerholm en rygg eller så borde vara överkommligt. hårborttagning laser