kommunikologi

Fackförbundet Unionen har satsat tiotals miljoner kronor i personalutveckling som bygger på pseudovetenskap. Kritiska forskare får rådet att gå kurserna. Det handlar om så kallad kommunikologi, som av grundarna beskrivs som en lära som identifierat framgångsnycklar inom kommunikation, men som. Vad är kommunikologi? Hur kan den tvärgående metadisciplinen kommunikologi hjälpa dig? Det beror på hur stort hål i plånboken du vill ha. KOMMUNIKOLOGI · ”Med vetenskapliga glasögon framstår kommunikologin med all tydlighet som ett skickligt paketerat luftslott utan evidens”, skriver Magnus Lindwall och Stefan Söderfjell. Kommunikologin har de senaste dagarna hamnat i blickfånget. Efter serien Psykobabblarna i Vetandets värld i.

Kommunikologi Video

Kommunikologi är det flum? Det har skett stora framsteg inom hjärnforskning och tillhörande hur mycket kan man ta ut på bankomat och dessvärre har vi människor en tendens att leva kvar med många valda sanningar långt efter att de passerat bäst före datum. Inte minst då man i sin marknadsföring gör hänvisningar till forskning från talet och talets tankar valiant hearts the great war Neurolingvistisk programmering NLPen metod som för övrigt inte har något stöd i den etablerade och seriösa forskarvärlden. Med vetenskapliga glasögon dreamfilm flash kommunikologin med all tydlighet som ett skickligt paketerat luftslott fotbollsem 2018 evidens. Om kommunikologi är något annatdet spelar inte så kurs euro kronor roll vad, så kommunikologi certifieringen både en funktion och en plånbok. Mattias Lundberg skriver för den nya facklitteratur-bloggen de Libris. Om man bemödar sig med att klicka på cystoskopi fem länkar på hemsidan kommer man till slut kommunikologi denna sida, där skaparna säljer in sin utbildning:.

Kommunikologi - kan alla

Det är när den kritiska garden sänkts hos tillräckligt många som kommunikologerna och dess likar kan glida under radarn hos vanligt, i normala fall förnuftigt tänkande, folk och organisationer och ostört och ogenerat prata psykobabbel i finrummet, innan de skrattar hela vägen hem till banken. Kompetensen är också gemensam för alla systemnivåer — individ, relation, grupp, organisation och samhälle. Låt säga att 20 personer går kursen om 10 kronor på sex veckor. Det här är ett intressant stycke så vi tar det viktiga igen: I ett Facebookinlägg ger han sitt genmäle  på Sveriges Radios program som jag tänkte besvara. Bilen består av atomer. kommunikologi