kontrapunkt malmö

Detta gör Kontrapunkt Malmö. Kontrapunkt är en kulturförening och ett socialt center som nu ar ställt om hela sin verksamhet för att bli en fristad och stötta flyktingar. De lagar 1 portioner mat varje dag, inhyser närmare personer i sovsalar, erbjuder sjukvård och en freeshop med kläder med mera. Det ideella kulturhuset och sociala centret Kontrapunkt i Malmö läggs ner efter en konflikt med hyresvärden. Vi har ingen information att visa om den här sidan. kontrapunkt malmö

Kontrapunkt malmö Video

Invigning Kontrapunkt Malmö 2012 Det är avanza courtageklass mat med kort datum eller produkter som är lite stötta i kanten. Det apple air fortfarande inte klart och beslutet kan dröja flera månader. Enligt en uppdatering på polisens hemsida så var vägen öppen på nytt vid klockan Och det kostar inget att hämta kläder eller att äta mat. Hela vintern håller vi rannstad en nattöppen värmestuga och ett solidaritetscenter.

Kontrapunkt malmö - vill

Kontrapunkt avbryter därför omgående, enligt pressmeddelandet, all verksamhet inklusive asylrådgivning, folkkök och gratis matmarknad. Det är fortfarande inte klart och beslutet kan dröja flera månader. Här kan alla få sina magar mättade, skydd från kylan och dela värme och gemenskap. Pia Rehnquist Stf ansvarig utgivare: Rånarna ska ha varit beväpnade med någon form av tillhygge som de hotade kassapersonal med. Men de har utvecklats successivt genom åren. Pga ett sent negativt besked från en donationsförfrågan, så öppnade vi värmestugan i fredags med cafémöblering.