elmotorcykel

Elmotorcykel - Råd, tips & fakta om el-motorcyklar och vad som är viktigt att veta om du tänk köpa en elektrisk motorcykel.‎Svenska länkar · ‎Typer av elmotorcyklar · ‎Bästa elmotrocykeln · ‎Kontakt. Stefan Ytterborn, grundare av POC som bland gör kläder, hjälmar och skydd för downhillcyklister, har en ny grej på gång. En elmotorcykel. Lättare och smidigare än dagens offroadmotorcyklar. Och mer bastant och kraftigare än de fetaste downhillcyklarna på marknaden. I en intervju med Ny Teknik berättar han att att det. Den amerikanska elmotorcykeltillverkaren Zero Motorcycles lanserar nu DS ZF, en elmotorcykel för vanliga människor. elmotorcykel

Elmotorcykel Video

Jason Testar - Elmotorcykel

Elmotorcykel - kan anvnda

Snabb acceleration och bra vrid, antar jag? I och med att kraften finns där hela tiden oavsett hastighet och varvtal är FX en urkul hoj som gärna lyfter på framhjulet av körglädje. Förutom den helt avgaslösa och tysta driftenär det förstås en trygghet inför framtiden när nu allt fler städer ser över vilka fordon de ska tillåta i sina inre stadskärnor. Det enorma vridmomentet är dessutom konstant från stillastående till maxfart! Några av de mest uppenbara fördelarna är:. Zero MX har ett högre effektuttag som är ställbart i två lägen. Skulle må bra av lite mer effekt.

Elmotorcykel - Bikarbonat Psen

Detta resulterar i cirka 70 hästkrafter, ett massivt vrid på newtonmeter samt en toppfart på kilometer i timmen. Det är sällan för att det ska vara praktiskt och bränslebesparande, och det är ju just det en elmotorcykel försöker vara. Det är rätt Roy, dra alla hd-ägare över en kam. Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Zeros app finns till Iphone och Android och ansluter till elmotorcykeln via Bluetooth. Blir säkert en storsäljare bland miljöpartisterna. MC-grejerna är för tunga, elcykelgrejerna är för lätta.