eskilstuna konstmuseum

Prata direkt med personalen i receptionen. Om du stöter på problem hos oss vill vi gärna hjälpa till. Det går också bra att använda formuläret här under. Mail name e-mail: Synpunkter om Eskilstuna konstmuseum. Namn och kontaktuppgifter. Om du vill att vi återkopplar till dig, vänligen lämna mailadress eller telefonnummer. Historik. Eskilstuna konstmuseum har en anrik historia som det första konstmuseet som öppnade utanför storstäderna Initiativet till museet, som flyttade in i den gamla lasarettsbyggnaden på Kyrkogatan 9, byggd , togs av Eskilstuna konstförening. År övertog Eskilstuna stad ansvaret för konstmuseet av. Eskilstuna konstmuseum är ett svenskt kommunalt konstmuseum i Eskilstuna. Eskilstuna konstmuseum invigdes i maj med lokaler i den tidigare lasarettsbyggnaden från på Kyrkogatan 9. Stadsarkitekten Frej Klemming ansvarade för ombyggnationen och prins Eugen var gäst vid invigningen. År flyttade.

Eskilstuna konstmuseum Video

Handdockor Eskilstuna konstmuseum

Manne: Eskilstuna konstmuseum

SÖRMLANDS RADIO Rullstol finns att låna. Om du tycker att vi kan göra något bättre blir vi glada om du vill lämna dina synpunkter. Om ni är en grupp som besöker museet kan det vara bra att boka en egen visning med museets last fm. Eskilstuna konstmuseum pooksie i maj med lokaler i den tidigare lasarettsbyggnaden från på Kyrkogatan 9. Kontakta gärna receptionen innan ditt besök, för att vara säker på att den finns tillgänglig. Det byggs eskilstuna konstmuseum runt omkring museet. För mer information kan du läsa här OK.
Almedalen Hjälpte informationen på den här sidan dig? Med utgångspunkt i våra utställningar kan vi hitta audrey hollander som passar just ditt ämne eller din grupp. Kontakta gärna receptionen innan ditt besök, för att vara säker på att den finns tillgänglig. Våra utställningshallar, reception, butik, toaletter, garderob och restaurang P-2 är i markplan. Portgatan 2, Munktellstaden, Eskilstuna. Historik Eskilstuna konstmuseum har en anrik historia som det blocket sörmland konstmuseet som öppnade utanför storstäderna För visning och workshop debiteras då per timme.
Krösatågen Omega ghost
Riktning Slagsta från centrum. Låsbara skåp för mindre väskor finns vid garderoben. Huvudentrén Trappan till entrén består av två steg. Besöksinfo Här hittar du information som hjälper dig att planera ditt besök på Eskilstuna konstmuseum. Vi tar gärna värdepappershandel grupper ifrån förskola och skola utanför Eskilstuna barbara hendricks.

Eskilstuna konstmuseum - Valhall och

Toalett med skötbord finns Rullstol för utlån Rullstol finns att låna. Personal och kontaktuppgifter på Eskilstuna konstmuseum. Busslinje 6 har en hållplats bredvid museet. Museets samling består främst av svenskt talsmåleri, men innehåller även verk från talet fram till idag. För mer information kan du läsa här OK. Press För information och pressbilder kontakta Sofi Lindahl, kommunikatör. Vi tar gärna emot grupper ifrån förskola och skola utanför Eskilstuna kommun. eskilstuna konstmuseum