passpoal

Detta är en utdrag ur materialet: Sömnad: huv till hushållsassistent ahoraonunca.info · ahoraonunca.info Du behöver: tyg till remsa, gummimatta och rullkniv eller blyertspenna, linjal och sax, tjockt bomullsgarn, symaskin med matchande tråd. Böjningar av passpoal, Singular, Plural. utrum, Obestämd, Bestämd, Obestämd, Bestämd. Nominativ, passpoal, passpoalen · passpoaler · passpoalerna. Genitiv, passpoals · passpoalens · passpoalers · passpoalernas. Sitter och syr kuddar och tänkte snygga till dem lite med passpoaler. Passpoalerna är rätt så tjocka och det är därför svårt att komma nära dem med pressarfoten. Har tagit den som är till dragkedja för att komma ända intill, men det är svårt. I hörnorna måste jag till och med fixa till lite för hand för att det ska. passpoal

Passpoal Video

How to sew a welt pocket Hitta fler inlägg av Fleeca. När du syr passpoal, skall du lägga den räta mot tygets rätsida med passpoalens sömsmån kant-i-kant med tyget Sy. Bänkarmatur led du köpa symaskin - läs detta först! Sök i detta ämne. Powered by vBulletin® Version 3.

Passpoal - Jag knner

Hitta fler inlägg av barkle. Tipsa en kompis - Skriv ut. Passpoalpressarfoten är superbra att använda till overlocken, men den fungerar inte i hörnen. Powered by vBulletin® Version 3. Ska kolla om det finns passpoalpressarfot till den.