skultuna kruka

Kruka i mässing från Skultuna, formgiven av Monica Förster. En mycket klassisk form på kruka lånad från terrakottakrukor med en liten utbuktning i den övre delen. Krukan är tillverkad genom trycksvarvning, en klassisk produktionsmetod som har använts under lång tid i Skultuna och som gör det möjligt att. Kruka Mässing från Skultuna Messingsbruk. För en tid sedan träffades formgivaren Monica Förster och Skultunas VD Viktor Blomqvist och diskuterade ett event. Kruka i polerad mässing formgiven av Monica Förster för Skultuna. Krukans form skapas genom trycksvarvning, en klassisk produktionsmetod som har använts under lång tid i Skultuna och som gör det möjligt att göra stora runda tredimensionella objekt ur plåt. Krukorna lånar sina former från klassiska terrakottakrukor med.

Skultuna kruka Video

Auktion 160730 Finns i fler färger: I butikerna hittar du precis som på nätet massor av inredning, möbler och design. Den perfekta presenten Osäker på vad du ska ge bort? Homemadeporn dig till Länna Möblers nyhetsbrev för inspiration och erbjudanden. Säg grattis med design Dop, födelsdag, inflyttning eller bröllop? Silversmeden Pierre Forssell var aktiv under talet, med sin stramt eleganta formgivning blev Forssell stilbildande för den spirande moderna formgivningen på Skultuna. Mer om oss ». skultuna kruka

Skultuna kruka - Eriksson: lite

Nyhetsbrev Få de senaste designnyheterna och fina rabatterbjudanden direkt i din inkorg! Jag vill bli borttagen från listan! Handla heminredning, inredningsdetaljer och möbler på nätet. Inspireras via sociala medier, följ oss på Instagram , Facebook och Pinterest. Under och talen samarbetade Skultuna med Sigvard Bernadotte som tog fram en produktlinje för det dukade bordet. Till toppen av sidan. Skultuna har tidvis varit pionjärer inom svensk formgivning.