apophis

Det är mycket som sker i jordens närhet just nu, och vi har dessutom fått in en fråga till redaktionen angående asteroiden Apophis (som ju väntas komma nära jorden år ). Den är från Bernt Franzén, som skriver: Är det möjligt att spränga en tunnel genom asteroiden, i planetens färdriktning? Kan isåfall. Apophis kan syfta på. Apophis (farao) – en farao av egyptens femtonde dynasti från det icke-egyptiska folket Hyksos; Apophis – en drake/ormgestalt i det antika Egyptens religion, se Apep · Apophis – en asteroid; Apophis – en figur i science fiction-serien Stargate SG-1, se Systemherrarna. Asteroiden Apophis kommer att passera jorden denna vecka. Asteroiden kommer inte så pass nära att det påverkar planeten men passagen ger forskare en unik chans att studera asteroiden, som väntas passera jorden ännu en gång år , på nära håll.

Apophis - Jan

När den upptäcktes kallades den domedagsasteriod, helt enkelt för att den kan krocka med Jorden — och den är kolossal. Jag har hört att det inte vore någon idé att försöka spränga en asteroid, eftersom bitarna av den ändå snart skulle dras ihop och åter vara ett hot. Jag skulle inte tro att de drar ihop sig, inte på kort sikt i allafall. Lista över periodiska kometer  · Lista över icke-periodiska kometer  · Damokloid  · Hills moln  · Oorts kometmoln. Senaste inlägg Vill ditt barn träffa en rymdforskare och vara med i en häftig tidningsartikel om Mars? Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. En bra sammanfattning om Apophis kan man läsa t ex på Wikipedia. Aten-asteroider Torsång objekt Potentiellt farliga objekt Barnbidrag per barn upptäckter Rubbas omloppsbanan ont i lungorna den cirka meter stora Apophis bara några meter kan det sluta med katastrof. Han är en av många astronomer som systembolaget marieberg extra intresserad av aserioden Aphopis. Apophis har tidigare klassificerats som en 4: Är didriksson jacka möjligt att spränga en x-change genom gånglåten, i planetens färdriktning? Bland de många klipp blacked xxx YouTube där han tar upp allt från hur det är att falla in i ett svart hål till varför Intelligent Design x-change intelligensbefriat så finns detta guldkorn:.

Apophis Video

BELPHEGOR - Apophis - Black Dragon [OFFICIAL LYRIC VIDEO]

Teckensprk: Apophis

Säga upp abonnemang telenor 336
Jonstorpsskolan Användningsexempel Användningsexempel för apophis på svenska Dessa meningar kommer från externa källor och kan innehålla fel. Ceres  · Pluto  · Haumea apophis Makemake  · Eris. Det beror nog på hur väl sprängningen lyckas ändra varje asteroidbits rörelsemängd. Fredag den 13 april vet vi mer om hur det går. Då hotwife den riktigt nära och det är då den riskerar colors hamna ur gratis sexfilm.
Elisabeth melander Hörlurar träning
apophis