iclound

Vill du hitta de senaste & alla nyheter om Icloud? Klicka Här & Nu och finner du alla Ny Teknik Artiklar & Nyheter om Icloud. Prova med dessa steg om du behöver hjälp med din iCloud Mail, Kontakter och Kalendrar i Outlook och läs mer om hur iCloud-funktionerna fungerar olika på din Apple-enhet och i Outlook. För iCloud behöver du ett Apple-ID, en aktiv internetanslutning och uppdaterad programvara. Om du uppfyller de rekommenderade systemkraven nedan kan du använda de senaste iCloud-funktionerna och få bästa möjliga upplevelse. Om du vill visa minimikraven för varje funktion läser du tabellen med.

Iclound - str bara

Hämta iCloud för Windows. Uppgradera på din Mac. Kalenderprenumerationer är ett utmärkt sätt att hålla koll på röda dagar, sportevenemang, sociala medier med mera. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare. Innan du hämtar iCloud för Windows måste du ställa in iCloud på alla dina Apple-enheter. iclound

Iclound - november frra

Om du får ett felmeddelande, till exempel om att anslutningens tidsgräns överskreds, måste du kontakta din internetleverantör och be om hjälp. Du hittar anteckningar som du skapar på dina andra enheter i den här mappen. Använd iCloud Kontakter för att hantera dina kontakter från en webbläsare i Mac eller Windows. Du kan välja att söka varje dag, vecka, månad eller aldrig. Logga sedan ut från iCloud för Windows på din PC och följ dessa steg: Både Google och Amazon har nyligen presenterat nättjänster för musik. Klicka på OK om du vill fortsätta.