jonstorpsskolan

Om företaget HÖGANÄS KOMMUN, JONSTORPSSKOLAN i Jonstorp. Höganäs kommun fortsätter att satsa på solceller. På senaste mötet i kommunstyrelsens arbetsutskott godkändes förfrågningsunderlaget för att handla upp ytterligare en anläggning. Den här gången är det Jonstorpsskolans tak som ska få en solscellsanläggning. Kostnaden beräknas till 1,2 miljoner kronor. Att få äran att komma ut till skolor och få introducera löpning och hur roligt det är att springa tillsammans är bland det roligaste som finns. Jonstorpsskolan har infört 45 minuter extra idrott i veckan, där elever får testa på olika idrotter, allt från golf, judo till löpning. Vi fick ha hand om en sjätteklass och gjorde dessa nyfikna på.

Jonstorpsskolan - ser

Den här gången är det Jonstorpsskolans tak som ska få en solscellsanläggning. Kommunalrådet Peter Schölander hoppas att anläggningen på Jonstorpsskolan ska stå klar till våren. Telefon - 33 71 00 Fax - 34 99 16 Skicka e-post. Och solceller är bra för klimatet och även för den kommunala plånboken, säger kommunalrådet Peter Schölander M. Kontakt Frånvaroanmälan Grundskola jonstorpsskolan

Jonstorpsskolan Video

Jonstorpsskolan ute på vift!

Jonstorpsskolan - frnybar energi

Relaterad information Terminstider Inskrivningsblankett. På senaste mötet i kommunstyrelsens arbetsutskott godkändes förfrågningsunderlaget för att handla upp ytterligare en anläggning. Jonstorpsområdet innefattar verksamhetsområdena förskola , pedagogisk omsorg , förskoleklass, grundskola årskurs 1 till och med 9 samt fritidshemsverksamhet. I förskoleverksamheten går ca barn och i pedagogisk omsorg ca 38 barn. Mina sidor Tillgänglighet Language Sök. Kontakt Frånvaroanmälan Grundskola Viktig information om trafiksituationen utanför Jonstorpsskolan! I Jonstorpsskolans grundskoledel går ca elever. På senaste mötet i kommunstyrelsens arbetsutskott euron idag förfrågningsunderlaget för att handla upp ytterligare tesla p85d anläggning. Kommunalrådet Peter Schölander hoppas att anläggningen på Jonstorpsskolan ska stå klar till våren. Navigering Utbildning och förskola. Och nyligen beslutades att även Väsbyhemmet ska få en.