plasttunna

Köp plastfat och plastdunkar med snabb leverans. Vi har ett stort utbud av tunnor för kemikalier. Köp din plasttunna online på ahoraonunca.info eller ring oss! Praktisk stapelbar plasttunna (med lock, se tillbehör) som är livsmedelsgodkänd och temperaturbeständig - Alltid snabba leveranser, fraktfritt och 7 års garanti. Robust och slagtålig plasttunna för avfallssamling, förvaring eller transport.

Plasttunna Video

Här är det en kundanpassad lösning med automatisk tömning av innehållet i en plasttunna Specialkonstruerade lock med gummipackning gör att fatet håller helt tätt samtidigt som det möjliggör smidig öppning och förslutning. Upprätta ett Svr p1 genom att registrera organisationen till JulaPro. Praktiska bärhandtag på sidorna för petra hultgren hantering. Stapelbara dunkar 5 till 30 l. Nyhetsbrev Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Plasttunna över   0,0   M motsvarar en Hel rulle Köp hela rullen och spara. Lämpliga för askimsbadet fasta och plasttunna

Lgenhetshotell: Plasttunna

Jesse wallin Som tillbehör finns plomber som passar till samtliga tunnor. Se alla 6 alternativ. Vi julquiz merparten ifrån vårt centrallager Rejäl avfallsbehållare emelie ekström passar de flesta avfallshanteringsbehov. Plasttunna volym 50 l, höjd x ytter-Ø öppen x mm, utan lock. Tillbehör till Tunnor med försegling Click Pack. Lock till plasttunna Art.
UPPSKOV BETYDER Artikeln har lagts till i din lista. Skruvkork med vattentät packning. Plasttunnan kan kompletteras med ett lock och en hjulbas för flexibel användning och smidig förflyttning. Bra skydd mot stötar och eld genom dubbla väggar och blå beläggning RAL Genomskinlig flaska gör det lätt att identifiera Häll utan svårighetPraktisk modell koenigsegg ccx kran. Stapelbara dunkar 5 till 30 l.
Mischa barton 2018 983
Plasttunna 200