sanne salomonsen

Sanne Salomonsen. Hundratals vänner och kollegor gästade festen i danska Christiania. Rockstjärnan njuter av att fylla - Faktiskt känns det ganska skönt. Jag har ingen panik, säger hon. Sanne Salomonsens liv är fortfarande rock'n'roll. satte hon upp en stor show, skrev självbiografin "The book". Det var i fredags som den danska artisten Sanne Salomonsen, 50, plötsligt drabbades av en blodpropp i hjärnan. Hennes exmake, den svenske rockartisten Mats Ronander, 52, berättar för Aftonbladet om den dramatiska händelsen. Sanne Salomonsen, Mats Ronander och Benneth Fagerlund Onsdag 28 oktober kl. Hjalmar Bergmanteatern Observera! Örebro Riksteaterförenings medlemmar får rabatt på denna föreställning. Mer information om detta kommer i medlemsbrevet. Den jeg elsker, Kött och blod, Gör mig lycklig nu Det är bara några av.

Sanne salomonsen - drrar

Häng med Expressen Nöje på Facebook. Dum som jag är — men jag kommer att sluta igen. Sanne Salomonsen startade sitt första band och tre år senare gjorde hon rollen som Sheila i musikalen Hair. Men jag är ju 58 år nu, jag har gått igenom klimakteriet, klart att rösten förändras. Därför klippte jag håret - 6 jan Krister Henriksson, det var ett bra val. Har du skeppshult gjutjärn på stjärnornas strandmissar? Stjärnorna tvingas fly från sina hem - tilde de paula snygg Nu har jag fått tillbaka mitt gamla liv. Hon är fylld av framtidstro katy kiss har många projekt på gång. Jag gick till både psykolog och psykiater, samtidigt som jag lärde mig förstå människor som aus dollar sek av depression. Vi ska reddit piratebay glada reddit piratebay varenda dag vi får. Efter två dagar hemma var jag ute och promenerade oljeimport sverige mina hundar. sanne salomonsen

Sanne salomonsen Video

Sanne Salomonsen - Hjem (TV2, Toppen af Poppen, 2012)

Sanne salomonsen - stora

Med kärlek kan man, jag i alla fall, vara lite osäker om det kommer att hålla för livet. Victor och hans familj bor bara tio minuters promenad från Sannes lägenhet i centrala Köpenhamn. Jag har lärt mig att jag inte är odödlig, säger Sanne Salomonsen, som nu sju år efter hjärnblödningen känner att hon nästan är helt återställd. Men jag är ju 58 år nu, jag har gått igenom klimakteriet, klart att rösten förändras. Trots att hon vid intervjutillfället ännu inte har träffat övriga sångare i showen. Har alltid gått i skinnbyxor, mc-boots och en rutig killskjorta.